Dagen van de week oefenen

de 1ste en 2de letter zijn de 1ste en 2de letter vand de dagen van de week. Antwoorden # Oefenplein 01-11-2018 10:24. Goed gezien! Het is zelfs LMMJVSD Het is belangrijk dat je de volgorde van de dagen van de week goed kent. Zo weet je precies wanneer er bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden en kun je afspraken maken voor in de toekomst De dagen van de week. algemeen/instructie/oefenen. favoriet. Kalender op het digibord. Met dag, Kalender met de tijd, dagen, maanden en jaren instructie/informatie De dagen van de week leren, kinderfilmpje in het Nederlands voor peuters en kleuters, om eenvoudig de dagen van de week te leren Dagen van de week Oefen hier de dagen van de week

De dagen van de week in het Frans opnoemen. De woorden 'hier', 'aujourd'hui' en 'demain' in het Nederlands vertalen. In dit filmpje leer ik je een heel handig trucje om de dagen van de week in het Frans te onthouden In dit onderdeel leren we jou hoe je maandag, dinsdag en de andere dagen van de week in het Engels zegt. De dagen van de week in het Engels zijn heel eenvoudig en zeer gelijkaardig aan het Nederlands. We leren jou ook hoe je vraagt of zegt welke dag of welke datum het is Je kunt dan met papier de dagen van de week erop prikken en daaronder de activiteiten. Je kind kan dan spelenderwijs de dagen van de week oefenen met de activiteit van de dag en van de week. Je kunt bijvoorbeeld samen met je kindje op het prikbord aangeven wanneer je zoon of dochter gaat sporten en welke tijd

Dagen van de week - oefenplein

 • De dagen van de week Waar ik nog werkte met de reeks die ik via deze opleiding had gekregen, liet een collega zich door mij inspireren en vormde een nieuwe reeks die beter aansloot bij de wens van haar kleuters
 • Groep 4 rekenen: Maanden en dagen. Rekenen oefenen Rekenen Taal Citotoets Begrijpend lezen IEP Toets Verkeer Natuur & techniek Geschiedenis Aardrijkskunde De tafels Levensbeschouwing Top
 • Dagen van de week. instructie/oefenen. favoriet. De maanden van het jaar. instructie/oefenen. favoriet. European Story Suitcase. Engelstalige versie van de Europese.
 • De dagen van de week. algemeen/instructie/oefenen. favoriet. Klokkijken oefenen. kijk voor meer educatieve spelletjes op digipuzzle.net. spelletje/oefenen. favoriet

Een week - rekenen-oefenen

 1. In plaatsen, het aantal gasten beperken en alles zelf betalen, DK-7100 Vejle, roti of kebab, voor een integraal en voor infinity, herijking en toekomst De dagen van de week in het frans oefenen Noord-Holland 119 Zoals reeds in paragraaf 4, wordt na de herijking gerealiseerd voor slechts circa 18,9 mln, sanofor halen
 2. De dagen van de week in het Duits lijken sterk op die in het Nederlands. Het belangrijkste verschil is dat de weekdagen in het Duits met een hoofdletter geschreven worden en er staat ook een lidwoord voor (der)
 3. Frans leren = de dagen van de week Frans leren / Franse les. Loading... Unsubscribe from Frans leren / Franse les? Cancel Unsubscribe. Working... Subscribe Subscribed Unsubscribe 3K
 4. De dagen van de week... Andere oefeningen: Geef het juiste antwoord: (oboe helpt je als je het niet zo goed meer weet) 1) Pieter is jarig op 19 juni

Oefening dagen van de week. Talennet Frans. Wij bieden een brede website die zich richt op verschillende aspecten van Frankrijk, de Franse cultuur en de Franse taal De dagen van de week rangschikken. Oefeningen op de dagen van de week. 6 oefenbladen: Verkleinwoorden: Van telkens 10 woorden het correcte verkleinwoord kunnen vormen. Er zijn reeksen per moeilijkheid en gemengde reeksen. Er zijn ook 2 reeksen voorzien met uitzonderingen. 11 oefenbladen: Alfabetisch rangschikke kruiswoord dagen van de week: test je kennis: 5: 6: oefenen: dagen van de week: kruiswoordraadsel: dagen van de week: vul de juiste maand in : vul de dagen aan 1 2: de maanden de maanden tijdsbegrippen kruiswoord maanden: 1: 2: de seizoenen : vul het seizoen in : herhaling: oefenen met de kalender: aanpasbare kalender: oefening bij de kalender.

De dagen van de week The days of the week. Maandag Monday. Dinsdag Tuesday. Woensdag Wednesday. Donderdag Thursday. Vrijdag Friday. Zaterdag Saturday. Zondag Sunday De dagen van de week (Los días de la semana) Onderstaand zie je in het Spaans de dagen van de week. Om de Nederlandse vertaling te tonen klik je op het knopje 'Tonen'. Om vervolgens de vertaling te verbergen klik je op 'Verbergen' Franse lessen: Hoe zeg je het? De dagen van de week, Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag, Gisteren, Vandaag, Morge Dagen van de week leren. Tijdsbegrippen oefenen als vandaag, morgen, overmorgen, gisteren, eergisteren, vorige, volgende, na en voor

Home / Woordenschat Engels / Dagen, maanden, seizoenen Klik op continue om naar de volgende oefening te gaan. Wat is de vertaling van februari? Februari De dagen van de week Kruiswoordraadsel. Klik op een getal voor de definitie. 1 : 2 Vandaag is de school gedaan om 15 uur. Het is vandaag: 7 Dagen van de week oefenen Niet alle kindjes kennen de dagen van de week al zo goed. Hier vind je een link om de volgorde van de dagen van de week te oefenen Onze dagen van de week. Daarna kun je met je klasgenoten leren hoe men een klok afleest en steeds weer oefenen. Veel plezier! Werkblad past bij de volgende producte De namen van de dagen van de week schrijf je in het Engels altijd met een hoofdletter! BBC Newsround Strange news: The Harlem Globetrotters, a million pound pigeon, and some sneaky snakes 22/03/201

Groep 4: Tafels oefenen. Groep 4:Taal (Advertentie) Dagen van de week Y. Madiwodo vrij za zo Voeg toe aan mijn Yurls; Deel op Facebook; Deel op Twitter. Opdracht voor deze week: oefen elke dag het gebaar van die dag door het een aantal keer te herhalen, bijvoorbeeld tegen jezelf in de spiegel, of onder de douche. Prima plek om gebaren te oefenen! Oefen minstens één keer per dag alle dagen van de week, eventueel met behulp van het bovenstaande filmpje Omdat veel scholen de tafels andersom aanleren, dus 1 x 7, 2 x 7 enzovoorts, is er een nieuw filmpje ontwikkeld. Het verhaal van de zeven dwergen aan tafel ging helaas niet meer op. Het nieuwe filmpje is gebaseerd op de dagen van de week. 1 week is 7 dagen, 2 weken is 14 dagen enzovoorts. Het filmpje kan bekeken worden in de klas woordzoeker dagen van de week. dagen van de week (ol) test jezelf eens (OL) oefenen met de jaarkalender. eeuwen. eeuwen oefenen. voor de juf of meester

Video: Kleuter leermiddelen en digibord hulpmiddelen: schatkist

Dit is de klasblog van 2C en 2D. 2C en 2D. zondag 5 februari 2017. Tafels oefenen Dagen van de week oefenen; Zelf tafeltoetsjes maken; Spelletjes maaltafels De dagen van de week Kruiswoordraadsel. Klik op een getal voor de definitie. 1 : 2 Vandaag is de school gedaan om 15 uur. Het is vandaag: 7 De dagen van de week; Zorg voor een vel papier voor elke dag van de week. Maak aan het eind van elke dag een tekening van de dingen die die dag gebeurd zijn en hang dat op. Aan het eind van de week kun je even terugkijken naar alles wat er in de week is gebeurd Quiz: De dagen van de week Ilse Vanhove. Selecteer het antwoord! Toon alle vragen <= => Vandaag is het woensdag. Welke dag was het eergisteren? ? dinsdag

Video: Dagen van de week leren peuters kleuters kinderfilmpje - YouTub

*A1 - oefenen-exame

Je ziet de dagen van de week. Klik op de woorden en plaats de dagen in de juiste volgorde. Cadeau: het eerste woord is maandag Ik heb een pakketje om samen met de kinderen te oefenen, maar ik zal ze ook aan mijn wero-muur hangen. De dagen van de week moeten immers zeker tegen het einde van het tweede leerjaar gekend zijn Vlaardingen en Maassluis zijn volgende week twee dagen het decor van een grote militaire oefening. Op 7 en 8 maart oefenen zo'n 110 potentiële mariniers in de twee steden. Aan de oefening nemen.

Leer de dagen van de week in het Duitse. Let op: deze worden met een hoofdletter geschreven Hang de dagen van de week naast of onder elkaar in de klas. Hang (bijvoorbeeld) een knijper aan de dag die het vandaag is. Bestand bevat kleine en grote kaartjes Het volgende gedichtje kan gebruikt worden bij de kaarten Je herkent vast wel de woorden Monday en Friday: dit zijn dagen van de week. Ook ken je misschien wel January en October: dit zijn maanden in het jaar. En als laatste heb je misschien weleens gehoord van spring en summer: dit zijn seizoenen De dagen van de week Ilse Vanhove. Klik op een getal en vul in! 1 : 2 7 : Controleer . 2. Welke dag komt tussen woensdag en vrijdag? 3

Ik moet best wel veel voor Frans leren, en dit keer moest ik de dagen van de week leren, effe Googelen, en hup, hier staat het! Diederick , 01-02-2011 16:35 #2 Ik vind dit artikel heel handig, precies wat ik nodig heb Letter van de week - Klas van juf Linda 20 maart 2016 [] Letterkennis, heel belangrijk voor de jonge kinderen in de kleuterklas. Het bevordert het leren lezen in groep 3. Met dit boek krijg je als leerkracht (en ook als ouder) handvatten om op een speelse manier met de letters aan de slag te gaan. Het is een inspirerend boek Op deze blog kan u oefenen op wiskunde, taal, wereldoriëntatie. - de dagen van de week - aanrader - kloklezen op een analoge klok - kwartier - omzetten van. De leerlingen leren de dagen van de week kennen. Daarnaast oefenen ze ook te tellen tot 7. oefenen ze de schrijfwijze van de cijfers 0 tot en met 4 Nu vrijdag is er het jaarlijkse lenteconcert in de kerk van Moerbrugge. Heel wat kinderen uit het 5de leerjaar doen mee. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om er te genieten van het vele muzische talent dat aanwezig is op onze school

Dagen van de week. De leerlingen leren de dagen van de week kennen. Daarnaast oefenen ze ook te tellen tot 7. Werkblad past bij de volgende producte De dagen van de week. Kerndoel Deze activiteit levert een bijdrage aan het kerndoel: 3 De leerlingen leren omgaan met tijd in alledaagse situaties. Leerstofonderdeel Kerndoel 3.3 niveau 5. Doel - de leerlingen leren dat een week 7 dagen heeft - de dagen van de week op volgorde benoemen. Materiaal - prentenboeken over de dagen van de week (zie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website, wordt er vanuit gegaan dat u hiermee akkoord gaat. Klik hier voor meer informatie over de cookies Leer de klok lezen, wat zijn de dagen van de week, de maanden of de seizoenen. Of hoe gaan de Spanjaarden om met de tijd. Ga onmiddelijk naar het oefenen van de Spaanse kloktijden : klik hie

Filmpjes maken in het 2de leerjaar Oudere post Homepage. 3DE KLEUTE Naast de dagen van de week kaarten zijn er ook dagritme kaarten. Heeft u deze 34 dagritme kaarten al geïntroduceerd? Download deze kaarten via het gratis thema spel en plezier. Ook staan er op blz 30 t/m blz 32 Liedjes die deel uitmaken van het dagritme. Wij eten nu ons fruit, en rusten lekker uit

Video: Frans oefenen: Dagen van de week + hier, aujourd'hui et

De dagen van de week (maandag, dinsdag,

Frans: mondeling oefenen. dagen van de week (zang) être en avoir herhalen (zang) être herhalen (zang) kleuren herhalen; dagen van de week; getallen 1-->20 Vul de juiste dag van de week in. Druk op CONTROLEER om jouw antwoord na te kijken temperatuur oefenen; maanden van het jaar oefenen; allerlei oefeningen (vooral les 2 en 3 zijn bruikbaar) tijd, dagen, maanden, jaar en datum oefenen; seizoenen oefenen; seizoenen oefenen 2; dagen van de week oefenen

Kaarten: dagen van de week . € 1, 25 (inclusief 21% BTW) Aantal. BESTEL NU. 7 Dagen van de week kaarten met bijhorende activiteiten. Wij hebben de volgende kleuren. Taartdiagram met de dagen van de week en de woordenschat eergisteren, gisteren, vandaag, morgen en overmorgen. Voor trage leerdersklassen NT2 niveau 1. De cursisten kunnen draaien aan de cirkels en zo oefenen Verschillende oefeningen om de dagen van de week in te oefenen: invuloefeningen, raadseltjes, ontbrekende dagen, zoekopdrachten,... Ook de begrippen weekend, week, eergisteren, gisteren, morgen,. komen aan bod

Hoe leer je een kind de dagen van de week? Mamaplaat

 1. Dagen van de week oefenen - Computermeester: Mooie opdrachten voor het digibord De dagen van de week: leuke les voor ordening kalender en dagen van de week
 2. Thema van de vorige week was 'beginnen', van deze week 'oefenen' 40 dagen ZINspiratie week 1 'oefenen'
 3. 7 Dagen van de week kaarten met bijhorende activiteiten. Een voorbeeld is deze dagenwijzer:Vele gastouders, onthaalouders, pedagogisch medewerkers, kinderbegeleiders, juffen, meesters, ouders/verzorgers en natuurlijk de kinderen uit Nederland en België, hebben zeer leuke ervaringen met deze kaarten

Woezeldag: De dagen van de week Klas van juf Lind

De week van juf Elise #2 - Maaltafels en het alfabet oefenen, oefenen, oefenen! We sloten de dag af met een leuke dramales. Op het einde van de dag kregen. dagen van de week. prentenboek: today is monday a dog's life the twins week . maanden, dagen. dagen van de week oefenen. Home ; Allerlei ; Taa * Elke dag even oefenen * Wedstrijd op het digibord * Rekenen-oefenen.nl - Groep 2 t/m 8 Oefen de dagen van de week Vergroten; Voeg toe aan mijn Yurls

TIJD (de digitale klok oefenen) De dagen van de week . Bijv: Wat is de laatste dag van de week? Klok digitaal . Analoog / Digitaal Meten, tijd en geld: Tijdsduur Home › Alle vakken › Eigen methodes › Engels voor klas 1 › 2 Maanden en dagen Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via WRTS

Maanden en dagen Junior Einstein - rekenen-oefenen

 • Seizoenen, maanden, dagen,... De vier seizoenen - oef 1 De vier seizoenen - oef 2 Het juiste seizoen - oef 1 Het juiste seizoen - oef 2 Maanden en seizoenen Maanden en seizoenen - quiz De maanden van het jaar - oef 1 Maanden van het jaar - oef 2 Dagen van de week - oef 1 Dagen van de week - oef 2 Alles over de herfst Alles over de lente Lente.
 • De dagen van de week + gisteren, vandaag en morgen @keireeen. Start woordweb thema gemaakt op digibord. Vergroten van woordenschat met woordenschatroutines www.opwoordenjacht.n
 • oefenen met munten; meter - decimeter - centimeter oefenen; liter - halve liter - deciliter oefenen; kilogram - halve kilogram oefenen; temperatuur oefenen; maanden van het jaar oefenen; allerlei oefeningen (vooral les 2 en 3 zijn bruikbaar) tijd, dagen, maanden, jaar en datum oefenen; seizoenen oefenen; seizoenen oefenen 2; dagen van de week.

Leermiddelen en digibord portal voor het primair onderwijs

 • Rangschik de dagen van de week door op de dagen te klikken. Begin bij maandag. Klik daarna op CONTROLEER
 • Leer de dagen van de week in het Franse. De dagen van de week worden niet geschreven met een hoofdletter
 • Zelf werkbladen maken (allerlei van rekenen) Zelf werkbladen maken (tafels) Seizoenen 1; Vragen over de maanden, dagen en seizoenen; Tafels oefenen (site met oefenbundel om te printen) Tafels oefenen 1; Tafels oefenen 2; Tafels oefenen 3 (flitskaarten) Getalbegrip tot 100 (MAB-materiaal) Dagen van de week 1; Dagen van de week 2; Dagen van de week
 • uten van te voren aanwezig zijn. Legitimatie meenemen Een hele week onbeperkt oefenen. € 2,14 per dag. Pakket 2 bestelle

This is dagen van de week engels by LvL on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them Op deze pagina vind je allerlei sites waar je kunt oefenen voor wat betreft de kalender. * lichtgroen: dagen van de week * donkergroen: maanden van het jaa Duits oefenen: grammatica, woordenschat, spreken, luisteren, naamvallen, voorzetsels, werkwoorden, signaalwoorden Dagen van de week; Examenwoordenschat Duits. Dagen van de week. De kindjes met dezelfde sticker als bij de dag staat dat het vandaag is, die helpt de juf vandaag Dag 6 moet een andere dag van volledige rust. Dit zal uw lichaam voorbereiden in de laatste vier dagen, waarin u worden uit te elke dag oefenen zal. Dagen 7 en 8. Dagen 7 en 8 moeten een herhaling van de trainingen van dagen 1 en 2, maar schakel van de dagen. 20 minuten van aërobe activiteit en doen van de benen en abs op dag 7

Flipchart over de dagen van de week. Aan bod komen: de volgorde, wat zijn schooldagen en wat zijn vrije dagen. Ook de begrippen gisteren, vandaag en morgen komen aan de orde. Als afsluiting een woordzoeker met woorden die op dit thema van toepassing zijn CBR theorie examen oefenen voor de motor. De dag van jou theorie examen. 1 Week onbeperkt toegang + 15 examenvideo's. 14,99 D'accord! - 5 de dagen van de week - caviaatje woordjesleren.nl - Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen

De dagen van de week in het frans oefenen

Ze worden ook wel kegeloefeningen genoemd, naar de bedenker van de oefeningen Arnold Kegel. Als je bent bevallen, ben je in de week daarna vooral bezig met herstellen en je gevoel met je onderkant weer te vinden. Wees dan ook lief voor jezelf. Als het gaat, kan in de loop van de eerste week rustig beginnen met je bekkenbodemspieren oefenen Door vervolgens een beloning af te spreken als het een aantal dagen goed is gegaan kun je je kind motiveren om aan een bepaald doel te werken. DIY maak je eigen planbord! Koop een eenvoudig rechhoekig whitebord. (Xenos, Ikea) Teken met watervaste stift lijnen. Schrijf de dagen van de week boven in de kolommen Met dit spel oefen je de maanden van het jaar. Het is belangrijk regelmatig te oefenen in de klas of thuis op de maanden van het jaar. Oefening 1: Sleep de maanden naar hun juiste getal en de computer zegt telkens of het juist is of niet Organisatie. Omdat we regelmatig ideeën krijgen die te maken hebben met de organisatie in je groep hebben we deze pagina gemaakt. Je vindt hier zaken als de dagen van de week, dagritmekaarten, verschillende afbeeldingen bij regels, van hoeken en picto's

De dagen, maanden en uren in het Duits coLanguag

Niet alleen de tijd maar ook de dagen van de week, de datum, de maanden van het jaar, de seizoenen (die voor ouders die in het buitenland wonen misschien minder goed gebruikt kan worden) en weersomstandigheden van die dag (ook oudere kinderen kunnen van zo'n soort bord plezier hebben) Teken de vlag van uw land op papier en kleur die in. wit. zwart. voor. achter. eerste. laatste. aan. ui De dagen van de week oefenen Y. De datum correct leren schrijven Y. De digitale klok Y. De digitale klok oefenen Y. De klok lezen.

Frans leren = de dagen van de week - YouTub

Inoefenen van de dagen van de week + de termen: gisteren, morgen,... Dagen v/d week (computermeester) Allerlei oefeningen om de maanden en seizoenen in te oefenen. Er zijn heel wat liedjes gemaakt waarin de dagen van de week een rol spelen. Soms gewoon als een soort van tijdsaanduiding. Vaker als een metafoor voor gevoelens of om een stemming aan te duiden. Op deze pagina vind je een overzicht van nummers over de dagen van de week. Via de links kom je Lees verder Liedjes over de Dagen van de Week Les jours et les mois (de dagen en de maanden) De maanden en de seizoenen; Le temps ( het weer) De dagen van de week; Franse verhaaltjes Pomme d'Api; Avoir oefenen; Être oefenen; Habiter oefenen; Ma maison; Le corp Vandaag is al weer de laatste dag van de Leuk Leren Week! Jullie kunnen tot 12:00 uur de strijd aangaan met andere klassen. Vandaag is de dobbelsteen voor de groepen 4 t/m 8 ook het meeste waard van de hele week. Speel dus snel de laatste 3 Klassenstrijd-quizzen en haal nog zoveel mogelijk XP

Rekentaa

Voor deze website is het gebruik van cookies vereist, Leuke spelletjes, activiteiten, liedjes en tips om Frans te oefenen De dagen van de week in het Fran In de kerk wordt Zijn lijden en Zijn dood rond 15 uur 's middags herdacht. Stille Zaterdag is een dag van rust en rouw, maar ook van gespannen afwachten. Zal het hiermee eindigen of is er hoop? Christenen spreken van de 'Goede' Week en van 'Goede' Vrijdag omdat ze er overtuigd zijn dat het leven niet eindigt met de dood In zijn tuin, op de eerste mooie dag van het jaar, ontdekt Arco den Heijer waarvoor de mens bedoeld is. Het hing al even in de lucht. Maar afgelopen weekend was de lente er opeens

Oefenen met de tekens =, > en < Getalbeelden Betalen met de euro : De dagen van de week : Opdrachten met de dagen van de week : WO. Druk op het logo. Inhoud. Verkeer inoefening van volgorde van de namen van de dagen van de week en de maanden van het jaar als groep 3/4 + uitbreiding van het klokkijken naar alle analoge tijden en inoefening van het aflezen en aanwijzen van alle (analoge) kloktijde de dagen van de week en de maanden van het jaar de dagen van de week les jours de la semaine zondag dimanche maandag lundi dinsdag mardi woensdag mercredi donderdag jeudi vrijdag vendredi zaterdag samedi de maanden van het jaar les mois de l'année januari janvie

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *