Gratis musea rotterdam

Gratis musea in Rotterdam. Een bezoek aan Rotterdam hoeft niet duur te zijn. Sommige musea in Rotterdam kosten niets of hebben aantrekkelijke regelingen. Met de Rotterdam Pas kun je de musea in Rotterdam (en diverse musea in omringende steden) het hele jaar door gratis bezoeken Tijdens de Museumweek zijn veel musea gratis toegankelijk. Verder kent Rotterdam veel openbare kunst : van het oudste standbeeld van Nederland (Beeld van Erasmus uit 1622) tot meer moderne kunstwerken van Rodin, Willem de Kooning en Joep van Lieshout Gratis musea bezoeken in Rotterdam. Je kunt op verschillende manieren gratis een museum bezoeken in Rotterdam. Zo zijn er musea waarvan de entree tot het museum altijd gratis is, mits je voldoet aan de door het museum gestelde leeftijdsgrens

Top Museums in Rotterdam, The Netherlands Natuurmuseum Rotterdam is a small Natural History Museum situated near Kunsthal Rotterdam.The exhibits are well. Ook voor kinderen is er in veel musea genoeg te beleven. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Villa Zebra of het Maritiem Museum Rotterdam (Professor Plons). Museum Uitmail Wil jij maandelijks een overzicht van de leukste museumtips en nieuwste tentoonstellingen in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de gratis Museum Uitmail

Gratis Musea in Rotterdam City Rotterdam Stadsgid

In Rotterdam zijn er genoeg gratis uitjes te vinden. Ga terug in de tijd in een zeer bijzonder museum Humanitas, Expo. ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Heb jij het in je om een zeeman te zijn? Het Maritiem Museum Rotterdam ligt in de grootste en oudste museumhaven van het land. Ontdek allerlei spannende verhalen over zeelui en ontdekkingsreizen

Als je een museum in Rotterdam bezoekt met kinderen is dat niet alleen heel leuk maar ook erg leerzaam! Daar komt nog bij dat in alle musea in Rotterdam speciale toegangsprijzen gelden voor kinderen. In sommige Rotterdamse musea krijgen kinderen zelfs gratis toegang Gratis uitstapjes in Rotterdam, ga een dagje of weekendje naar Rotterdam en vind de leukste gratis uitstapjes en activiteiten. Een stedentrip naar Rotterdam kan niet beter

Gratis Attracties Rotterdam City Rotterdam Stadsgid

 1. Museum Rotterdam is een stadsmuseum met lef. Cultuurhistorische collectiestukken en nieuw cultureel erfgoed vertellen het verhaal van de stad en haar bewoners - van nederzetting aan de Rotte tot veelkleurige metropool
 2. De beste musea in Rotterdam, Nederland. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste musea in Rotterdam op TripAdvisor
 3. Keuze uit duizenden musea. Bezoek een historisch, kunst of cultureel museum en geniet van een mooi museumdagje. Geen gratis activiteiten. ROTTERDAM, ZUID.
 4. Eten en drinken. De Espressobar aan de voorzijde van het museum is de plek voor een kop koffie, taart of borrel. Vanwege de renovatie van het museum is een deel van het museum niet meer toegankelijk waaronder museumrestaurant Het Paviljoen

Welke musea zijn gratis te bezoeken in Rotterdam? - Mooi

 • Kunsthal Rotterdam. Menu nl en. Zoeken Koop tickets Elsevier Weekblad spreekt met Kunsthal directeur Emily Ansenk over de dynamiek van een museum zonder eigen.
 • Het museum is helemaal in zeemonster-stijl én er is een optreden van de winnaar van The Voice Kids. Ontdek het programma In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven
 • Dat het leven van een landverhuizer niet altijd even makkelijk was, tonen deze beelden uit het archief van het Maritiem Museum in Rotterdam. Het wordt nog even afwachten hoe het er allemaal uit gaat zien en wat de definitieve naam van het museum gaat worden
 • Kijk dan voor het grootste en leukste aanbod van musea in Rotterdam op WegmetdeKids.nl. Daarna kunnen kinderen zelf als kunstenaar aan de slag in een gratis.
 • Bezoek het nationaal museum voor fotografie in Rotterdam. Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag. Bekijk ons programma
 • In het centrum achter het Stadhuis vind je Museum Rotterdam in het Timmermanshuis. Het museum vertelt je alles over de geschiedenis van Rotterdam en haar inwoners. Ook aan de Coolhaven is een locatie van Museum Rotterdam. Als je beide musea bezoekt, krijg je flinke korting. Museum Rotterdam is iedere eerste zaterdag van de maand gratis.
 • Pagina 1 van circa resultaten voor gratis musea rotterdam - 0.236 sec

Rotterdam Musea - Voor bezoekers van Rotterdam is het Museumpark een niet te missen locatie omdat er maar liefst vijf musea te bezoeken zijn. Het Museumpark zelf is een klein groen stadspark en vooral bekend vanwege evenementen die plaatsvinden zoals de Parade in juni en de Swanmarket op verschillende zondagen in het jaar Kinderen t/m 18 jaar zijn altijd gratis. Er zijn verschillende rondleidingen, workshops en cursussen voor families en kinderen. Familierondleiding Ga met je familie actief het museum in, met een zaklamp, vliegbril,.. Ruim 400 musea zetten hun unieke collecties, ons culturele kapitaal, volop in de schijnwerpers. Ontdek samen #OnsEchteGoud tijdens de Nationale Museumweek 2019. Van maandag 8 t/m zondag 14 april Andere spraakmakende musea die Rotterdam je te bieden heeft zijn bijvoorbeeld het Maritiem Museum en het Natuurhistorisch Museum. De stad beschikt over een heus museumpark , dat op zich al de moeite van het bezoeken waard is

THE 10 BEST Museums in Rotterdam - TripAdviso

 1. der bekende musea in Nederland.Onze informatie vereenvoudigt uw keuze voor een bezoek aan een museum in Nederland
 2. Museumpark 18-20, 3015 CX Rotterdam plan je bezoek In het hele museum is gratis Wifi beschikbaar. Lees hier meer over de toegankelijkheid van het museum
 3. The Free Walking Tour Rotterdam is a must for everybody who wants the know the in's and out's of Rotterdam from a Rotterdammer! Join the next tour. Book Now
 4. Rotterdams Radio Museum - Ceintuurbaan 104 en 117, 3051KA Rotterdam, Netherlands - Rated 4.4 based on 21 Reviews Prachtige collectie! Ik verzamel zelf..
 5. Nog een reden om de Rotterdampas aan te vragen is het feit dat je het gehele jaar het voor niks naar het Maritiem museum in Rotterdam kunt. Waar je normaal per keer € 11,50 voor een bezoek moet betalen, kun je nu gewoon doorlopen zonder je portemonnee te hoeven trekken
 6. Gratis musea in Rotterdam. Een bezoek aan Rotterdam hoeft niet duur te zijn. Sommige musea in Rotterdam kosten niets of hebben aantrekkelijke regelingen
 7. Lees snel verder voor de leukste musea in Rotterdam om met kids te bezoeken. Start De meeste kunstmusea zijn bovendien gratis voor kinderen. Een perfecte.

Musea in Rotterdam - Uitagenda Rotterdam

Wanneer je Rotterdam bezoekt, is het is zeker de moeite waard om een van de musea te bezoeken. In Rotterdam is namelijk een grote verscheidenheid aan musea te vinden en sommige van de Rotterdamse musea behoren tot de wereldtop op hun gebied De Museumkaart geeft gratis toegang tot circa 400 Nederlandse musea. Hieronder vindt u deze musea gegroepeerd per provincie. + Drenth Iedere eerste zaterdag van de maand is Museum Rotterdam gratis toegankelijk. Telefoonnummer locatie. 0031 (0)10 217 67 50. E-mail adres. info@museumrotterdam.nl

1. Museum Boijmans Van Beuningen. Museum Boijmans Van Beuningen is een veelzijdig en eigenzinnig museum in het hart van Rotterdam. Het museum is ook een van de oudste musea van Nederland en bezit een collectie schilderijen, sculpturen en gebruiksvoorwerpen en een collectie tekeningen en prenten Toegang tot onze museumbibliotheek Gratis . Download alvast onze gratis Maritiem Museum App met een audiotour door het museum en haven . Ga je vaker naar het museum? Word dan, alleen, samen of met de hele familie vriend van het museum en geniet een jaar van ons scherpe aanbod; onbeperkt een jaar lang entree en vele voordelen voor jong en oud Ontdek meer plezier dan ooit! Bioscoop, zwembad, musea, attracties, Blijdorp. Iedereen kan een Rotterdampas bestellen. Ook 65+ en studententarief Lijst van alle musea overzichtelijk weergegeven en zie of uw Museumkaart geldig is. Met de Museumkaart bent u welkom in de meeste musea

Gratis in Rotterdam - Uitagenda Rotterdam

 1. Gratis naar de film, het zwembad, de Euromast en Spido. Stap zo vaak je maar wilt gratis binnen bij bijna alle musea in Rotterdam, Den Haag en Delft. Krijg flinke korting bij Plaswijckpark en talloze attractieparken
 2. Bureau Stadsnatuur. Natuur in de stad heeft speciale aandacht van het museum. Niet alleen in de collectie, maar ook met het eigen ecologisch adviesbureau Bureau Stadsnatuur dat gegevens verzamelt over de flora en fauna van Rotterdam en deze toegankelijk maakt voor beleidsmakers en stadsbewoners
 3. Het Wereldmuseum is een museum over mensen en biedt een spiegelbeeld van 130 jaar verzamelen door GRATIS Hard Hat Tours. Link. Najaar 2019
 4. gratis CJP en studenten t/m 26 jaar 3015 AA Rotterdam. Blijf op de hoogte. Ontvang de nieuwsbrief. Facebook Twitter YouTube Instagram.
 5. Musei Rotterdam. Il Museumpark è un'area verde a Rotterdam che ospita due importanti musei d'arte: il Boijmans van Beuningen e il Kunsthal Rotterdam.Qui troverai tutto, dagli antichi maestri alle opere contemporanee e azzardate

Museum Rotterdam - DagjeWeg

 • 3 musea - Een pas waarmee je gratis toegang krijgt of korting bij meer dan 100 musea en toeristische attracties in grote steden in Nederland. Rotterdam Pas 1 museum - Een pas die gratis toegang of korting biedt op musea en attracties in en rond Rotterdam
 • In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Bovendien is het Maritiem Museum Rotterdam gratis toegankelijk voor groepen.
 • Maar Rotterdam biedt het hele jaar door meerdere gratis festivals en evenementen. North Sea Round Town, Eendracht festival, een Festival Downtown, om maar een paar te noemen. Neem ook een kijkje bij onze kalender voor andere leuke evenementen

- gratis voor kinderen t/m 4 jaar, Vrienden, Museumkaart, Rotterdampas Natuurhistorisch Museum Rotterdam Westzeedijk 345 (Museumpark) 3015 AA Rotterdam Museum Rotterdam vertelt het verhaal van de stad Rotterdam toen, nu en straks. Kern van het museum is de rijke collectie cultuurhistorische voorwerpen die je meenemen langs het verleden van de stad - van nederzetting aan de Rotte tot moderne architectuurstad 53 musea - Een pas waarmee je gratis toegang krijgt of korting bij meer dan 100 musea en toeristische attracties in grote steden in Nederland. Rotterdam Pas 1 museum - Een pas die gratis toegang of korting biedt op musea en attracties in en rond Rotterdam Over Museum Boijmans Van Beuningen. Het museum is een veelzijdig en eigenzinnig museum in het hart van de havenstad Rotterdam. Als bezoeker aanschouw je de westerse kunstgeschiedenis van de middeleeuwen tot nu. De collectie is ontstaan vanuit de passie van 1.700 particuliere verzamelaars Je hoeft je nooit te vervelen in de regio Rotterdam! Tussen onze Eropuit-tips vind je alle leuke uitjes in en om Rotterdam. Een handig overzicht van alle leuke musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwemplekken, ijsbanen, bowlingbanen, lasergame- & paintball-locaties en nóg veel meer

Openingstijden Museum Rotterdam '40-'45 NU Coolhaven 375 in Rotterdam. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Museum Rotterdam '40-''45.NU die het meest in de buurt ligt van de aan de Coolhaven 375 is de Museum Rotterdam '40-''45.NU aan de Coolhaven 375 Museumpark Rotterdam Op het prachtige landgoed van de familie Hoboken zijn verschillende kunstwerken te vinden. In hun voormalige woning met de naam Villa Dijkzigt is nu het Natuurhistorisch Museum van Rotterdam te bezoeken. Naast de vaste exposities zijn er regelmatig ook tijdelijke te bezichtigen Bekijk het uitgebreide aanbod activiteiten & workshops van het Nederlands Fotomuseum. Volg een (kinder)rondleiding, lezing, talkshow of workshop De explosieve CitySurpriseWaterTour in Museum Rotterdam, ontdek onze jonge, internationale, verrassende stad aan het water. Go where no man has gone before. Toegang gratis. Openingstijden 24/7. Melden bij Museum Rotterdam HelpDesk. Info 010 - 84 03 042. Uit naam van Museum Rotterdam is een coupon actie gestart waarbij een entree gevraagd wordt.

Zowel gratis activiteiten als tegen betaling. tot speciale activiteiten of musea. Rotterdam is trouwens ook perfect te combineren met een nachtje weg,. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis, echter maximaal 1 kind per ouder en deze moeten ten alle tijden onder toezicht zijn. Het word enorm gewaardeerd als vooraf de kinderen worden geïnstrueerd met de regels, wij snappen dat het lastig is om te begrijpen wat nu wel maar vooral niet mag in ons museum Waar is de Museumkaart geldig? Hier vindt u een overzicht van de musea waar u met de Museumkaart terecht kunt

Video: Musea in Rotterdam voor kinderen - cityguiderotterdam

Veel meer musea eindeloos ontdekken. Tegen een iets hogere prijs. Meer informatie 'Museumkaart Weekly' op Sublime. Elke vrijdag, 10.30 & 17.30 uur. Luister hier Wij helpen je graag een handje en nemen je mee naar de wat onbekendere musea van Rotterdam! Maak kans op een gratis boodschappencheque ter waarde van €30, Museum Rotterdam is vanaf 1 januari op elke eerste zaterdag van de maand gratis toegankelijk. Dat geldt voor beide vestigingen: aan het Rodezand en aan de Coolhaven. Met deze maatregel wil. Dankzij een kapitaalinjectie van 223 miljoen euro wil de gemeente Rotterdam in 2026 een museum met internationale allure hebben. Schrijf je hier gratis in! Verder in het nieuws

Gratis uitjes, activiteiten en goedkope uitstapjes in Rotterdam

 • Gratis uitstapjes in Rotterdam, ga een dagje of weekendje naar Rotterdam en vind de leukste gratis uitstapjes en activiteiten. De Delft is een museum op een.
 • Bekijk onze gratis video's. De Kunsthal Rotterdam is anders dan andere musea, omdat ze geen eigen collectie hebben. Vandaar ook de naam Kunsthal. De kunsthal.
 • Hulp nodig met het vinden van Museum Rotterdam Timmerhuis in Rotterdam? Claim nu gratis uw bedrijf. Adverteren / Voorwaarden / Gebruikersovereenkomst / Over ons
 • Hoe beklim je snel tot in de nok van een mast? Onze wandeling brengt je ook naar het groen in Rotterdam. Een geschikt moment om op een bankje nog wat verder te grasduinen in onze gratis reisgids. Nadien zet je je ontdekking van Rotterdam gewoon verder. Binnen of buiten. Met het uitgebreide aanbod aan musea wordt het moeilijk kiezen
 • Ook in Rotterdam zijn er meerdere gratis bezienswaardigheden en activiteiten. Zo kun je in de zomer het Zomercarnaval bezoeken en kun je tijdens de Nationale Museumweek gratis naar verschillende musea, zoals de Kunsthal, Museum Boijmans van Beuningen en het Nederlands Fotomuseum
 • Tip: met de Amsterdam Holland Pass en Museumkaart heb je gratis toegang tot de belangrijkste musea in Nederland. Rijksmuseum Denk je aan het Rijksmuseum, dan denk je aan de Nachtwacht

Museum Museum voor Architectuur, de officiële Nederlandse bijdrage aan de XXII Triennale di Milano. Vanaf 11 oktober is de tentoonstelling in Rotterdam te zien.. Museum vacatures in Rotterdam. Beveiliger (m/v), Coördinator (m/v), Medewerker Publieksactiviteiten en meer op Indeed.nl E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures. Naast de vele musea heeft Den Haag tal van galeries en culturele instellingen waar je kosteloos van kunst kunt genieten. Deze zes hotspots mag je niet missen als je gratis cultuur wilt snuiven! Must see De beroemde kunstgalerie Pulchri is altijd gratis te bezoeken Kunstcentrum Stroom organiseert veel gratis expo's en lezinge

Museum Rotterdam — van de sta

Het Nationaal Videogame Museum is 'the place to be' voor iedereen die meer wil weten (én beleven) over de geschiedenis, maatschappelijke en culturele kant van videogames. Het museum laat haar bezoekers ook de games van morgen ervaren. Gamers van jong tot oud zijn welkom om te spelen, ontdekken, leren en ervaringen online te delen Ja, als trotse ontwerpers van C H E C K kunnen wij u mededelen dat vanaf nu onze tentoonstelling 1,5 jaar te zien is!!!! (Dit openingsweekend gratis toegang tot Museum Rotterdam Naast de reguliere openingstijden kan met terecht in het museum met groepen. Een educatieve rondleiding waar de rijkelijke historie van de flipperkast aan bod komt, een verjaardag, (bedrijfs)feest, teambuilding, vergadering, foto-shoot of gewoon omdat het kan Museum Rotterdam is vanaf 1 januari elke eerste zaterdag van de maand gratis te bezoeken. Dat geldt voor beide vestigingen, die aan het Rodezand en aan de Coolhaven. Directeur Paul van de Laar. Gratis Highlights Wandelrondleiding Deze Nederlandstalige rondleiding start elke zaterdag om 11.00 vanaf de voorzijde van het Centraal Station in Rotterdam en duurt 2 uur . De tour eindigt in de buurt van de befaamde Markthal

Wandelen met 3 thema's in Rotterdam: architectuur, musea en shopping. Wie Rotterdam zegt denkt meteen aan de haven, de Erasmusbrug, de skyline, Euromast, de kubuswoningen, de markthal. Inderdaad, stuk voor stuk troeven die menig bezoeker zal bekoren. Maar deze dynamische stad biedt zoveel méér Gratis Museum Maritiem Museum Rotterdam Rotterdam. Maritiem Museum. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote. Met je Rotterdampas krijg je onbeperkt gratis toegang tot het Dordrechts Museum. En als je dan toch een dagje Dordt doet, bezoek je gelijk Het Hof van Nederland en Huis Van Gijn Hij wijst met zijn handje naar het Binnenhof. Het Mauritshuis is niet het enige museum in de buurt van de Hofvijver. Je vindt er ook onder andere de Gevangenpoort en het Haags Historisch Museum. De musea zijn niet gratis. 5. De Gevangenpoort. Het entree van de Gevangenpoort is niet gratis, maar het bezichtigen van de prachtige gevel wel Musea en tentoonstellingen. Met het afsluiten van de monden van de rivier de Rotte in 1250 werd de basis gelegd voor de haven van Rotterdam zoals we die nu kennen: de grootste haven van Europa. Proef de rijke geschiedenis bij verschillende tentoonstellingen en musea in en buiten het havengebied

In Rotterdam is een museum nooit ver weg. Het aanbod is in aantal en onderwerpen heel groot. Kunstenaars uit Nederland en rest van Europa. Alle vormen van kunst komen aan bod in diverse musea Historische Musea Rotterdam Gratis Stadsgids Rotterdam. Ontvang gratis onze printbare reisgids met alle toeristische informatie, je zal niets missen!. Door uitgifte van de Museumkaart (ook wel Museumjaarkaart genoemd), het organiseren van de Museumweek en het ondersteunen van de marketing van aangesloten musea. Bijna vierhonderd musea bieden op vertoon van de Museumkaart gratis toegang tot hun vaste collectie. Kijk voor je bezoek op de website van het museum om teleurstellingen te voorkomen Overzicht van toegankelijke musea. Museum van Bommel van Dam Toegankelijkheid Er zijn nog geen gegevens over de toegankelijkheid van dit museum

Het Museum Rotterdam '40-'45NU is sinds dit jaar - voor de individuele bezoeker - helaas enkel nog maar open op de zon- en feestdagen. Voor de rest van de week is het Museum in gebruik als educatief centrum voor groepen kinderen Ook is er in het museum een lift en een invalidentoilet aanwezig. Indien u zich niet zelfstandig door het museum kunt bewegen en in het bezit bent van een rolstoel, mag één begeleider gratis mee. Wanneer u zelf niet in het bezit bent van een rolstoel, kunt u deze in het museum lenen. Er is een beperkt aantal beschikbaar Het Wereldmuseum in Rotterdam is een museum over culturen in het heden en het verleden. Het is de voortzetting van het Museum voor Land- en Volkenkunde en bevindt zich op de hoek van de Veerhaven en Willemskade Laat je betoveren in Kunsthal Rotterdam. Krijg een preview op MuseumTV. Registreer gratis om de volledige video te bekijken. Geniet van achtergronden over. Kunst, design, mode en geschiedenis in het Centraal Museum. Adembenemende tentoonstellingen. Het mooiste museum van Utrecht, met zonnig café en tuin

DE 10 BESTE musea in Rotterdam - TripAdviso

 • Het museum Boijmans Van Beuningen is een bekend museum voor beeldende kunst in Rotterdam . Het museum is in 1849 ontstaan uit de collectie van Frans Jacob Otto Boymans . In 1849 werd het geopend, toen weliswaar nog in een ander pand
 • Is er bij deze plek of activiteit gratis wifi? Gelukkig was het museum bij de tweede poging wel geopend. Iedere grote stad heeft er eentje en dus ook.
 • Bezoek Museum Boijmans Van Beuningen en maak een reis door de kunstgeschiedenis van de middeleeuwen tot de 21e eeuw. jouw gids Rotterdam Designprijs 201
 • Gratis uitjes op provincie en plaats op Uit Met Kinderen voor een dagje uit Rotterdams Radio Museum, Rotterdam, 8 - 99 jaar - Museum . Speeltuin Het Westen.

Musea (Herhalend) Instagram. Blijf op de hoogte Ontvang het laatste nieuws over de Museumnacht Amsterdam. Aanmelden. Een productie van. Net als onderstaande partners. Rotterdams museum In 1986 opende het Maritiem Museum zijn deuren aan de Rotterdamse Leuvehaven. Sinds de vestiging van het Maritiem Museum 'Prins Hendrik' - zoals het toen nog heette - in het huidige gebouw in 1986, heeft het museum een enorme groei gekend en behoort inmiddels tot de grootste musea van Rotterdam. E-book Gratis Downloa

Video: Dagje Museum, Top-10 musea, populairste museums - DagjeWeg

Home - Museum Boijmans Van Beuninge

 • Gratis naar een museum Wie in Nederland naar een museum wil, kan zijn geluk niet op. Er zijn tal van verschillende mogelijkheden voor zowel jong als oud. Helaas vragen de meeste musea entree
 • Museum Rotterdam (2) 12.000 bezoekers kwamen afgelopen weekend naar Museum Rotterdam. Reden: nét heropend en... gratis entree! Ik was 1 van die 12.000 mensen
 • Musea voor kinderen (gratis met museumjaarkaart) Een museum bezoeken met kinderen is erg leuk! Maar ieder kind is anders, het ene kind houdt van kijken naar schilderijen Maar ieder kind is anders, het ene kind houdt van kijken naar schilderije
 • Met de Rotterdampas ontdekt u meer dan 750 leuke dingen, gratis of met korting. De Rotterdampas is er voor iedereen. Óók als u buiten Rotterdam woont
 • GRATIS Toegang Museum Rotterdam Geplaatst / Bijgewerkt op 5 februari 2016 In het weekend van 6 en 7 februari 2016 opent Museum Rotterdam, na 3 jaar op wisselende locaties te hebben gezeten, haar vaste locatie in het hart van Rotterdam
 • Rotterdam, city of the Marine Corps Discover Rotterdam through the eyes of the Marine Corps. You can combine your visit to our museum with a variety of options

Video: Kunstha

Maritiem Museum Rotterdam

 1. Het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum zijn musea van absolute wereldklasse. 'De grote drie' trekken publiek van ver over de grens. Maar Amsterdam kent nog heel veel andere interessante musea met uiteenlopende exposities en wisselende tentoonstellingen. Musea en exposities in Amsterda
 2. Leiden heeft 13 fantastische musea. Geen andere stad in Nederland heeft zoveel fantastische musea op loopafstand van elkaar. Ze bieden een verrassend aanbod van natuur, kunst en cultuur. Exposities, workshops en evenementen brengen deze bijzondere collecties tot leven
 3. Museumkids is dé plek voor museumfans. Samen een dagje uit? Op Museumkids.nl vind je tentoonstellingen, activiteiten en musea voor het hele gezin. Ook kun je laten weten welke musea jij het leukst vindt
 4. Meer informatie over hoe het is om bij Maritiem Museum Rotterdam te werken. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij Maritiem Museum Rotterdam, benut uw professionele netwerk en zorg dat u wordt aangenomen
 5. Harbour, beach & nature. Rotterdam is known for its spectacular harbor, but with Hoek of Holland it also has a beautiful beach where you can experience a lot of things. And Rotterdam is also one of the greenest cities in the Netherlands with parks such as the Kralingse Bos, Vroesenpark and The Park at the Euromast

Landverhuizersmuseum Rotterdam - Mooi Rotterdam

Musea in Den Haag -Culturele schatkist aan zee. Den Haag biedt een schat aan indrukwekkende kunst. Favorite Wonderkamers: gratis uitje voor kinderen Museon: leuk. Omschrijving museum. In Museum Rotterdam '40-'45 NU staat de Tweede Wereldoorlog en het bombardement, onlosmakelijk verbonden met Rotterdam centraal en komen in o.a. een unieke experience voorbij. De verhalen van toen zijn nog steeds van nu. Hedendaags vluchten mensen nogsteeds voor oorlog Op vertoon van je polsbandje kun je gratis meereizen. Het laatste opstapmoment is 01:00 uur. Met een Mini van Nederlands Fotomuseum naar Museum Boijmans Van Beuningen Is de Erasmusbrug oversteken voor jou een stapje te ver? Neem een MINI! Ook deze editie brengt het Nederlands Fotomuseum je van en naar het museum in hun eigen MINI's

Met de kinderen naar het museum in Rotterdam

 1. Museums. Antwerp has numerous museums. Among the best known are the Rubens House, the MAS | Museum aan de Stroom, and the Red Star Line Museum, but there are plenty of others worth seeing: historical houses where you can savour the atmosphere of past times, a fashion museum and several art museums
 2. Het Havenmuseum bevindt zich in en aan de Leuvehaven in Rotterdam. De museumcollectie omvat schepen, havenkranen en andere aan de haven gerelateerde objecten uit de periode 1850-1970. Het museum ligt vlak naast het Maritiem Museum Rotterdam. Het museum zelf is gratis toegankelijk; rondleidingen worden tegen betaling verzorgd
 3. der populaire musea uit Rotterdam komen aan bod > Home - Nederland - Provincie Zuid-Holland - Rotterdam - Musea - 42 uitjes Gratis uitje toevoegen
 4. Met de Rotterdampas gratis naar het treinmuseum in Rotterdam. Gepubliceerd: 05-04-2017 Laatste update: 05-04-2017. Gratis naar Museum Stoomdepot Rotterdam van Stoomstichting Nederland. Met de Rotterdampas kun je gratis naar het treinmuseum in Rotterdam. Adres Treinmuseum Rotterdam. Rolf Hartkoornweg 50 3034 KL ROTTERDAM. Openingstijden.
 5. Gratis stadsgids. Rotterdam 8 musea. Van edgy kunst tot varende museumstukken. www.leuketip.nl. 8 musea in Rotterdam - Van edgy kunst tot varende museumstukken
 6. g! Er zijn bv parkeergarages op loopafstand van de Blaak of de markthal
 7. Here is a lovely film made by Fay van der Wall about the final month of Museum of Water in Rotterdam.. The film weaves beautiful footage of the Museum across the delicate curation of events, while the light touch of that Senegalese kora music brings back our grand finale with the marvellous singer Jacqueline Fortes

Nederlands Fotomuseum Rotterdam

De Turing Foundation investeerde in 2007 € 10.000,- aan een haalbaarheidsonderzoek om te bepalen of een gratis Turingcar kinderen gratis van en naar musea zou kunnen rijden. Vanaf 1 oktober 2008 financiert de Turing Foundation de eerste Turing Museum Bus die kinderen uit Rotterdam en omgeving gratis van en naar het Museum Boijmans van. The Rotterdam Street Art Museum is the first outdoor street art museum in the world. Top international street artists are allowed to show their skills on the West Kruiskade. There are currently two wall paintings to be admired, made by Insane51 and Wild Drawing Het leukste museum van Nederland: Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Beleef in het museum de spannende wereld van het treinreizen

10 x gratis in Rotterdam Rotterdam Tourist Informatio

V anaf zaterdag 6 februari is het nieuwe Museum Rotterdam geopend voor het publiek. Na drie jaar van tijdelijke exposities in de stadswijken en grotere presentaties in het havengebied, zoals het succesvolle De Aanval, is het museum terug in het stadscentrum

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *